Meld je hier aan voor deze workshop!
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

W-Being: the world of possibilities

7 oktober, 2016: 13:00 - 17:00

€40

W-Being-logo

 

Dit is de eerste bijeenkomst waarin je kennis maakt met het gedachtengoed van W-Being. Het is een ontmoeting waarin de vier verschillende categorieën die iedereen ter beschikking staan om tot WelZijn te komen worden gedeeld en ervaren:

Ademen

Voeding

Bewegen

Het Woord

 

Wij, Rob en Frans-Willem, delen ieder onze verhalen op hele verschillende plekken wanneer de situatie daarom vraagt. Na samen een training te hebben gegeven, hebben wij onze ervaring en kennis samen gebracht en vertaald in een training van drie workshops. Een krachtig verhaal dat deelnemers heeft geïnspireerd om dingen anders te zien en te doen. Wij voelen een wens en misschien wel opdracht om dit gedachtengoed verder uit te werken en te delen. Tijdens deze bijeenkomst zul je kennismaken met de hoofdlijnen. Naast het verhaal en de inhoudelijke kennis zul je ook praktisch dingen doen en ervaren.

 

Wij willen deze eerste W-Being bijeenkomst geven voor maximaal 12 deelnemers tegen kostprijs. De vergoeding voor de locatie, het eten & drinken en de ondersteuning die mensen ons hebben gegeven in het vervaardigen van materiaal.

Gegevens

Datum:
7 oktober, 2016
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
€40

Organisator

Frans-Willem Deliën
Telefoon:
0031638600504
E-mail:
frans-willem@w-being.com
Website:
www.W-Being.com

Locatie

De Vrijheid
Sterappellaan 23
ZEEWOLDE, Nederland
+ Google Maps